KAYSERİ / KOCASİNAN - Himmetdede Şehit Kemal Ergen Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMI İLE  OKUL BAHÇESİNİ AĞAÇLANDIRMA FALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.BU YAPILAN ETKİNLİK DE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE  TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

Okulumuz öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü coşku ile kutlamışlardır.

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde emegi geçen Finans ve Muhasebe öğretmeni Murat ÇELİKSOY'a kurumumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuz öğrencileri  12 Mart İstilkak Marşının Kabulü ve  Mehmet Akif Ersuy'u  Anma gününün 103. yıl dönümünü çoşku ile kutladılar.

Programda  emeği geçen Tarih öğretmeni Murat Cihan ÖZDEMİR ve Türk Dilii ve Edebiyatı öğretmeni Bahri TURGUT hocalarıma kurumumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Sene Başı Okul Aile Birliği Toplantısı